Startování auta v zimě? Ukážeme vám, jak aditiva do motoru zn. ATOMIUM fungují

Často přemýšlíme, jak v praxi dokázat efektivitu výrobků ATOMIUM. Věříme, že místo mnoha analýz a rozborů dokážeme kouzlo našich produktů přímo během použití. Co se stane, když aplikujete ATOMIUM? Máte motor chráněný i v extrémních podmínkách?

Položme si otázku - kolikrát za zimu startujete? Kolikrát jste takhle startovali, než jste na svém autě ujeli 50 000 km, 100 000 km nebo více? Často přemýšlíme, jak v praxi dokázat efektivitu výrobků ATOMIUM. Věříme, že místo mnoha analýz a rozborů dokážeme kouzlo našich produktů přímo během použití. Co se stane, když aplikujete ATOMIUM? Máte motor chráněný i v extrémních podmínkách?

Extrémní test - otevřeme motor, vypustíme olej a nastartujeme - ATOMIUM motor dostatečně ochrání. Přesvědčte se - vážně to funguje!

Studené zimní starty

Mazací schopnosti motorového nebo převodového oleje ještě nejsou dostatečné, třecí v motoru je mnohem větší, než výrobci předpokládají. V zimě několik minut trvá, než se olej zahřeje a získá správnou viskozitu. Nezapomínejme, že v druhé polovině servisního intervalu je olej plný nečistot a jeho mazací schopnosti se výrazně snižují.

ATOMIUM zvýší kompresi a výkon, sníží spotřebu a hluk. Pomůžeme vám prodloužit životnost motoru i v extrémních podmínkách.

Shop.Atomium.cz na Firmy.cz

Aditiva Atomium

Důležité stránky

Články v blogu

ATOMIUM - jízda na plný výkon